topleft topright

Вход


Lost Password?
No account yet? Register
kn00

      Чудесна книга

elka

Книга разказ за Михайлово

mih2

Книга Родове от Михайлово

mih1

Анкети

Трябва ли взетата с измама от частни лица общинска земя, да се върне на общината ?
 
Автогол ! PDF  | Print |
Thursday, 13 October 2011

  

 Възмутени избиратели ми дадоха тази брошурка с искане за коментар!

Кликни ТУК , за да прочетеш брошурата в по-голям размер !

 Това е предизборна брошурка, в която е описано какво е свършила общината през четиригодишния мандат !

Всички са възмутени от написаното в брошурката. Някой от точките се определят като откровена лъжа (т. 12, 13 , 14). Други като безмислица ако са верни  (2 и 4 ). Като прекалено засилени цени със съмнение за облагодетелстване определелят описаните дейности в т.1,2,4,5,6,7,8,9,10,11,12.

 

Trackback(0)
Коментара (8)Add Comment
Един успешен мандат, ама само за няколко човека:)
написан от pandurska, October 15, 2011
Евала Г-н Кмете, Вие сте първия кмет на Община Хайредин, който привлича толкова много пари. Направо ви завиждам, защото очевидно сте изключително богат и немога да Ви се начудя, защо се кандидатирате отнова за кмет ако вече сте натрупал богатство в размер на 4 872 976 лева? (това не е софийски телефонен номер а сумата на реализираните проекти)
В тази връзка бих искал да ви попитам:
1. След като сте реализирал проектите по точки 13 и 14, Защо не помолихте фирмите които реализираха тези проекти да запълнят поне дупките по пътя. За два милиона дано поне два камиона асфалт сме заслужили.
2. Как имате наглоста да пишете като реализирани проекти – такива за които тепърва сте подписали договор? (Нека хората да знаят, че подписването на договор означава само и единствено едно – Партийната върхушка по веригата си е получила комисионните от фирмата изпълнител, това неозначава че кмета има някаква заслуга, защото тепърва предстои да се намерят ПАРИ за строителството на тези обекти и чак след това държавата възстановява сумите.)
3. Г-н Кмете, оставихте ли ПАРИ за реализацията на тези проекти.
4. Г-н Кмете, вярно ли е че във личната ви сметка има повече пари отколкото в сметката на общината?

Относно разработените проекти направо съм в екстаз. 9 281 000!!! Тази сума е внушителна, а заглавието подвеждащо. Под разработени проекти очевидно комунягите разбират проектите за които са си мечтали някога и сега са ги написали в няколко папки и те вече са разработени. Добре, че не са се сетили за КОРАБОСТРОИТЕЛНИЦА, защото ще ни се смее цял свят. Господа, това че сте си описали сънищата в папка неозначава, че някога ще се реализира!!!

Относно тези 237 работни места, които предстои да откриете –похвално и дано да се случи, защото хората мизерстват докъто Вие живеете в охолство. Забелязвате ли че сумата на очакваните работни места е приблизително колкото очакваната заетост в онези 2 големи завода – вероятно кмета се стреми да компенсира загубите от проваления инвеститор.
Г-н Кмете, не е коректно да описвате като постижения, неща които са несигурни и в бъдеще, защото те са ВЕРОЯТНИ, но не и сигурни!!!

Ако този плакет показва защо да гласувате за този феномен Радослав Стойков, аз ще се опитам да обясня защо да НЕгласувате за него(според мен)

1.Пълна неангажираност с проблемите на общината. Над 50% от работното време е прекарал извън общината по лични ангажименти. (Риболов, завършване на Висше образование, партийни събрания и т.н)
2.Тотална липса на воля и желание за привличане на инвестиции, както частни така и държавни
3.Безкотролно използване на общински ресурс – служебните коли се множат и се използват все по активно(особено в почивните дни)
4.Напълни общината с некадърници и бездарници, само защото са партийни активисти от близкото и далечно минало.
5.Раздаваше постове според социалния статус а не според компетентността на кадрите.
От точки 4. и 5. последствието е: Млади и кадърни хора останаха без работа за сметка на пенсионери инвалиди и прочие. Потърпевши са всички жители на Общината.
6.Източваше пари към приближени хора чрез граждански договори за какво ли не.
7.Опитваше се да раздава правосъдие и справедливост, без той да е компетентен орган и без да има това законово право. Във 99% от случайте нямаше никакъв прак ефект от това правораздаване.
8.Постигна пълна анархия в общинската администрация и сваждане на нейния КПД до нива близки до 0
Вероятно има още 100 пичини, но дано тези са достатъчни за да може онези 1754 гласа (сред които и моя) да се стопят до не повече от 200-3000.


Драги избиратели, докъто ние тънем в мизерия този Полковник, Пенсионер, Комунист, ....(небива да продължавам) или просто Радослав Стойков взима заплата, пенсия и „почерпки”, на всичкото отгоре ползва и кола, командировачни и представителни и това всичкото без дори да ходи на работа.

Вие преценете дали ви трябва такъв кмет.
...
написан от bobbo, October 16, 2011
най-красивото село в света smilies/undecided.gif.странно,как не съм забелязал??????
Падението на г-жа Пандурска.
написан от Just User, October 18, 2011
Всеки грамотен човек може да си извади изводи от Вашето изказване (изписване) , за душевното Ви състояние , както и за Вашия манталитет - "немога да Ви се начудя, защо се кандидатирате отнова за кмет ако вече сте натрупал богатство" . Това може да го помисли само ниско образован човек, виждащ във властта единствено и само личното си облагодетелстване .
"Нека хората да знаят, че подписването на договор означава само и единствено едно – Партийната върхушка по веригата си е получила комисионните от фирмата изпълнител, това неозначава че кмета има някаква заслуга, защото тепърва предстои да се намерят ПАРИ" При този коментар съм безсилен , не мога да опиша човешката глупост - да , Вашата ! Нека да Ви подскажа само , че до подписването на проект се полага неимоверно много труд от тези " Анархисти в общината с КПД близко до... Вашето умствено" След подписването на проекта , се определя конкурс за изпълнител , така че е напълно невеярно твърдението , че някой от " Партийната върхушка по веригата " се е облагодетелствал , та били те и от ГЕРБ !
- "Пълна неангажираност с проблемите на общината. Над 50% от работното време е прекарал извън общината по лични ангажименти." - Вие изглежда сте много добре запозната с личния живот на кмета , внимавайте да не Ви излезе приказка smilies/grin.gif
- "Тотална липса на воля и желание за привличане на инвестиции, както частни така и държавни " - Това Ви твърдене отрича първоначалното - 4 872 976 лв. в извършени и в процедура по извършване ! Не е много културно , но когато човек няма добре сформирано мнение по въпроса , а има единсвено желание да "плюе" - по-добре да не се сили да пише толкова дълги постове , защото става смешен.
Другите Ви причини няма да коментирам , но се надявам че Вашия пост няма да бъде премахнат , за да видят хората що за човек сте и какво мислите за тях.
Много се радвам , че злобата не е заразна при допир ! Много искам да Видя физиономията Ви , ако Радослав спечели. Ще помоля Ботко , ако има възможност и при такова развитие на нещата да ви снима. Успех в Живота , какъвто и да е той !
...
написан от pandurska, October 18, 2011
Ало Плевен, недей да кълнеш хората в Община Хайредин! Не им пожелавай още един мандат на този бездарник!
Колкото до изминалия мандат, опитай се да се поставиш на мястото на хората които живеем тук в Общината, опитай се да забравиш за твоите лични облаги и ще разбереш гнева на всички тук!
А колкото до написаното по-горе, аз на твое място не бих го оспорвал.
ЗАЩО НЕ СИ МЪЛЧИТЕ И ДА СИ ОТИДЕТЕ С ДОБРО!? НЕ ВИ ЛИ СТИГНА ВСИЧКО ДЕТО ОТКРАДНАХТЕ, ТА ЛАМТИТЕ ЗА ОЩЕ!?
А това дали Г-н Стойков ще бъде преизбран го решаваме всички ние, имащите право на глас (и то скоро), сред които май не си ти?
г-жа Пандурска - още по-надолу
написан от Just User, October 18, 2011
Кълнеш , бездарник, лични облаги , окрадохте ?!? Що за език ! На това ли Ви научиха КОМУНИСТИТЕ през годините , които бяха най-добрите Ви съмишленици? Не подозирах , че така уважавана личност в общината , като Вас , ще се изкаже толкова грубо. Явно имате информация която обществото не знае , за да изречете всичко това. Ще се радвам да покажете някое документче в своя подкрепа , за да повярваме в думите Ви. Иначе от злобата само болести идат !
Как Ви е простатата ? smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
...
написан от pandurska, October 18, 2011
Съшо така ми е много люботитно, кои точно служители и по кои точно проекти са работили. Защото имам подозрения, че проектите се пишат от външни консултанти срещу солидни хонорари, а администрацията си клати краката.
...
написан от todor todorov, October 18, 2011
Браво на г-н Стойков, че намери верния път, по който привлече инвестиции за общината! Ако бяха използвани пред присъединителни фондове в предишни мандати щяхме да мерим ръст с община Борован, служеща за пример във вашия сайт.
...
написан от Администратор, October 23, 2011
Какви инвестиции е привлякял Стойков ? За завод за риба ли?

Напиши коментар
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley

Copyright 2007. All Rights Reserved.
busy
 

ОТ НЕТА за Хайредин

 

 

 Кметът на Хайредин е сред бизнесмените, които са купили скъпи коли с пари от селската програма

Осъдиха лидери на ДПС за купуване на гласове

  Хайредин » Bulgarian National English Spelling Bee

Община Хайредин реализира два големи проекта  1

 

Велизар Велчев

Обновяват главна улица в Хайредин

Социална работничка изнудвала бедни гласподаватели в Хайредин

 

 Парите за наводненията във Врачанско присвоени

Шести отдел - Резултати от Google Книги

Първи заместник-началник на Военна академия „Г. С. Раковски”

Рисунки за конкурса “Нарисувай своето лято”

Селяни живеят като шейхове

 Убийствено червено

Български хроники

Безстопанственото съоръжение се е превърнало в бензиностанция без касов апарат

*РЕШЕНИЕ № 1006 13.11.2008 г. ДП “Строителство и възстановяване

 *Получени сигнали за корупция в Областна администрация –Враца

 *На лов

*Дариха ченге с плазма

*Постоянно полицейско

присъствие искат по

селата в община Хайредин

 *райков: Разглеждаме възможността за изграждане на нова мощност на АЕЦ Козлодуй

  *50% от завършилите гимназия са неграмотни

 *РОГОЗЕНСКО СЪКРОВИЩЕ.-Rogazen

*Първите общински проекти по селските райони вече са подписани. А Хайреди защо не е там.

 *http://liternet.bg/folklor/motivi/shanko_i_bonka/hairedin.htm

 *http://liternet.bg/folklor/motivi/sin_v_tamnica/ovni/hairedin.htm

Кой е тук?

Галерия

Хаиредин RSS feed

Joomla Template by Joomlashack
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates